Home » Sport » Rezultate excelente ale gimnastelor bârlădene la competiția de la Oklahoma City

Rezultate excelente ale gimnastelor bârlădene la competiția de la Oklahoma City

Echipa de gimnastică a României a avut o evoluție excelentă în SUA, la concursul „Nadia Comăneci International Invitational”, desfășurat în perioada 10-12 ianuarie. Printre cele patru membre ale lotului de junioare care ne-a reprezentat la Oklahoma City, s-au aflat și Laura Iacob și Daniela Trică, gimnaste care au început să practice acest sport minunat la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad.

Gimnastele noastre au ocupat locul I pe echipe, iar cele două bârlădence au reușit să obțină și individual premii importante. Laura Iacob (selecționată de doi ani în lotul național de senioare) a reușit să obțină locul I la individual compus, bârnă și paralele, locul II la sărituri și locul III la sol. Daniela Trică (selecționată din luna ianuarie în lotul național de senioare) a reușit să se situeze pe locul VII la individual compus, locul VI la bârnă și sărituri și locul II la sol.

Sunt rezultate bune și foarte bune, care ne motivează să ducem mai departe munca de antrenori la CSS Bârlad, aceste momente fiind cele mai importante pentru noi”, ne-a declarat prof. Ana Maria Iordache, antrenor la CSS Bârlad.

Concursul, care tocmai s-a încheiat duminică la Oklahoma City, a reunit 1.500 de gimnaști și gimnaste din Canada, Mexic, Venezuela, Israel, Australia, SUA și România. Inițiatoarea evenimentului a fost Nadia Comăneci, cea care a încurajat cu simpla ei prezență gimnastele românce participante la competiție. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: