Home » Administratie » Zeci de intervenții ale pompierilor vasluieni pentru îndepărtarea țurțurilor de pe blocuri

Zeci de intervenții ale pompierilor vasluieni pentru îndepărtarea țurțurilor de pe blocuri

Pompierii de la ISU Vaslui au avut zeci de intervenții în ultimele zile pentru îndepărtarea țurțurilor de pe blocurile de locuințe, având în vedere că aceștia puneau în pericol trecătorii și mașinile parcate în vecinătatea imobilelor.

Cantitățile mari de ninsori de pe acoperișurile blocurilor din municipiul Vaslui și soarele de la mijlocul săptămânii trecute au condus la formarea de țurțuri uriași pe marginile jgheaburilor sau capetelor de burlane. În aceste condiții, locatarii și reprezentanții primăriei au început să solicite sprijinul pompierilor la numărul de urgență 112 pentru a îndepărta gheața, având în vedere că aceasta pune în pericolul atât trecătorii cât și mașinile parcate în vecinătatea imobilelor.

Am fost solicitați de către populație și administrația locală pentru îndepărtarea țurțurilor de pe clădiri. Se acționează atât cu autospeciala de lucru cu apă și spumă cât și cu mijloace tehnice pentru îndepărtarea acestora, cu asigurarea protecției la sol de către reprezentanții Poliției Locale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Ultima intervenție a pompierilor pentru îndepărtarea țurțurilor a avut loc, duminică, la blocul 199 din municipiul Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: