Home » Social » O seară de poezie și muzică de dragoste, la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”

O seară de poezie și muzică de dragoste, la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”

Ziua îndrăgostiților nu a trecut nemarcată la Bârlad. Asociația „Artă, Tradiție, Cultură” a folosit drept pretext această sărbătoare importantă a dragostei pentru a organiza o seară de muzică și poezie, susținută de membrii asociației.

Evenimentul, al treilea din acest an în programul asociației, a fost găzduit de Biblioteca „Stroe S. Belloescu”.

După lansarea de carte a poetei Georgeta Strat, membră a asociației, eveniment care a avut loc pe 12 ianuarie, ne-am gândit să mobilizăm membrii noștri pentru realizarea unei serate muzicale și poetice. Au încântat publicul prezent, cu piese de muzică populară, ușoară și folk, Ioan Ciuraru, Adrian Ailioaie, Mariana Huțuleac și Cornelia Munteanu. Pentru iubitorii de poezie au recitat din creație proprie poeții bârlădeni Ana Gabriela Balan, Corina Dimitriu și Georgeta Strat, și ei membri ai asociației noastre. A fost o seară minunată, atât pentru public cât și pentru artiștii noștri”, ne-a declarat Viorica Ghenghea, președinta Asociației „Artă, Tradiție, Cultură” din Bârlad.

Următoarea activitatea a asociației va avea loc duminică, 18 ianuarie, la ora 11.00, când poetul Marian Pavel (polițist de profesie) va lansa un nou volum.

Asociația „Artă, Tradiție, Cultură” a luat ființă în iunie 2011, ca o organizație care și-a propus să identifice, susțină și promoveze talentele native locale. Asociația are peste 100 de membri, oameni cu talent, oameni simpli sau intelectuali care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod creativ. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: