Home » Sport » Grupele 2004 și 2010 de la LPS Vaslui au făcut o figură frumoasă la „Brașov Indoor Cup”

Grupele 2004 și 2010 de la LPS Vaslui au făcut o figură frumoasă la „Brașov Indoor Cup”

După ce a obținut rezultate frumoase la turneul de fotbal în sală „Brașov Indoor Cup” cu celelalte grupe, Liceul cu Program Sportiv Vaslui a participat zilele trecute și cu grupele 2004 și 2010.

Grupa 2004 de la LPS Vaslui a terminat pe 11 la „Balkani Elite Cup”, după ce a învins Infinity Târnăveni într-un meci de clasament. La turneu au participat 24 de echipe, care au fost împărțite în șase grupe de câte patru echipe. Vasluienii pregătiți de Gabriel Pană au făcut parte din grupa D, din care au mai făcut parte AC Luceafărul Cluj, Petrolul 52 Ploiești, și CSS Dinica Golescu. Au reușit în faza grupelor două victorii și o remiză. A învins AC Luceafărul Cluj cu 1 – 0 și CSS Dinicu Golescu cu 2 – 0. Meciul cu Petrolul 52 Ploiești, extrem de disputat, s-a terminat nedecis, scor 3 – 3. LPS Vaslui s-a clasat pe primul loc în grupă, la egalitate de puncte cu ploieștenii dar cu un golaveraj mai bun. A mai disputat două meciuri de clasament, pe care le-a pierdut, scor 0 – 2 cu ACSK Tampa și 0 -1 cu Corona Brașov.

Au mai participat formațiile ASA Tg. Mureș Albastru, Luceafărul Cluj Napoca, Steaua Noua Generație, Academia Hagi, LPS Mircea Eliade, Kinder SGM, CSM Simeria, Viitorul Cluj Albastru, Junior Suceava, ASA Tg. Mureș Roșu, CSA Atletico Roșiori, Atletico Arad, Vojvodina Novisad, Termo București, Viitorul Cluj Alb, CFR Cluj, Infinity Târnăveni, ACS Steagu Roșu Brașov și Pandurii Tg. Jiu.

Grupa 2010 a terminat pe 18, după ce a pierdut cu Juniorul Bv, scor 1 – 3. La turneu au participat 30 de echipe, care au fost împărțite în șase grupe de câte cinci echipe. LPS Vaslui a făcut parte din grupa B, în care a înfruntat Corona Brașov, CSM Codlea, Tinere Speranțe București și Transilvania Mediaș. Vasluienii au învins Corona Brașov cu 3 – 1 și au remizat cu CSM Codlea, scor 1 – 1. Au terminat pe locul trei în grupă datorită faptului că au suferit și două înfrângeri, 0 -3 cu Tinere Speranțe București și 0 – 1 cu Transilvania Mediaș.

LPS Vaslui a reîntâlnit în meciurile de clasament CSM Codlea, pe care au învins-o în urma loviturilor de departajare cu 3 – 1(0 – 0). Vasluienii au mai întâlnit Kids Tampa White, într-un meci extrem de disputat. După 2 – 2 la sfârșitul timpului regulamentar, LPS Vaslui a avut sânge rece și câștigat la penalty-uri, scor 4 – 3.

„Piticii de la LPS 2010 Vaslui au arătat un progres considerabil, sunt mândru de ei. După înfrângeri în primele două jocuri, au obținut un egal și trei victorii superbe. Mulțumesc părinților pentru încrederea acordată. Copiii trebuie să se bucure de fotbal, să accepte cu zâmbetul pe buze sfaturile oferite de antrenori și să se pregătească cu seriozitate. Iar peste un an, jocul lor va arăta mult mai bine. Timpul va arăta că au ales cea mai bună variantă”, ne-a declarat Ionuț Chiochiu, directorul LPS Vaslui.

Au mai participat formațiile Petrolul 95 Ploiești , Bucegi Râșnov, Junior Brașov, AC Voluntari, Sparta Bucureșți, ACS Kids Tampa Blue, Cetate Râșnov, ACS Steagu Roșu, Petrolul 52 Ploiești Albastru, Kinder Constanța Albastru, Inter Galaxy Bucureșți, Kinder Constanța Galben, CSS Brașovia, Chelsea București Albastru, Petrolul 95 Ploiești Galben, Chelsea București Galben, FC Brașov Galben, AS Brașov, Interstar Sibiu Albastru, Junior Suceava, Interstar Sibiu Roșu, ACS Tampa Brașov, FC Brașov Negru, Dinamyc Craiova, Luceafărul 2010 Cluj și ACS Premier.

Brasov Indoor Cup este la ora actuală cel mai mare turneu internațional de fotbal în sală pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei. An de an în competiție se înscriu peste 100 de echipe atât din România cât și din străinătate. Turneul are loc anual în Februarie și se desfășoară în cele mai bune condiții pe suprafețe de joc cu iarbă artificială, parchet sau caucho.

Premiile turneului au constat în vouchere de cazare și masă la turnee internaționale de prestigiu din Franța, Germania sau Italia, mingi, material sportive, cupe și diplome. Principalii organizatori ai turneului sunt Nicolae Văduva și Ciprian Anghel, de la ACS Kids Tâmpa. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: