Home » Social » (Video) Sute de oameni, printre care și oficialități județene, prezenți la înmormântarea patronului din Huși care s-a sinucis

(Video) Sute de oameni, printre care și oficialități județene, prezenți la înmormântarea patronului din Huși care s-a sinucis

Patronul restaurantului Empire din Huși, Ciprian Melinte, a fost înmormântat, luni, la cimitirul ortodox din municipiu. Pe o vreme mohorâtă, bărbatul de 41 de ani, care, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a spânzurat în podul localului pe care-l deținea alături de Cătălin Dogorau, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Printre cei care au participat la funeralii s-au aflat prefectul Isabel Bogdan, subprefectul Mircea Gologan și primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan. Sicriul a fost purtat pe umeri și de către Cătălin Dogaru, cel care s-a ocupat, în mare parte, de înmormântarea fostului său asociat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-TUNxmJUniI&w=560&h=315]

Deocamdată, nu s-a stabilit, în mod oficial, ce anume l-a determinat pe Ciprian Melinte să se sinucidă. Polițiștii au găsit asupra sa un bilet de adio, în care și-a cerut iertare la familie pentru gestul necugetat la care a recurs. Însă, afacerisul hușean nu își motivează gestul, ceea ce adâncește și mai mult misterul asupra sinuciderii sale. Apropiații spun că ar fi vorba de un control desfășurat de către inspectorii Autorității Naționale de Administrare Fiscală la una din firmele pe care le deținea, pe timpul căruia ar fi fost descoperite mai multe nereguli. Totodată, reprezentanții Poliției Județene Vaslui susțin că Ciprian Melinte nu era cercetat în vreun dosar penal.

Impresionati de drama prin care trece familia tanarului afacerist care si a pus capat zilelor in mod inexplicabil, husenii s au rugat pe sufletul celui disparut si linistea celor ramasi. Circulatia a fost dirijata pe centura orasului, din cauza numarului mare de masini care au format convoiul mortuar.

Iubea viata, isi adora sotia si cei trei copii si lupta sa isi tina afacerile pe linia de plutire. Gestul sau e cu atat mai socant,cu cat nu s a plans niciodată ca ar avea probleme sau ca se gandeste la moarte.
„Sunt inca in stare de soc. Il cunosteam bine, nu a spus sa aiba probleme. Gestul lui e inexplicabil. Iubea viata! Nimeni nu intelege de ce a ales aceasta cale! Dumnezeu sa il ierte”, a spus un apropiat al familiei.
„Il stiam din oras. Un om la locul lui. Isi vedea de afaceri, de familie, nu s a auzit nimic rau de el. Cine stie ce l-a suparat atat de mult incat sa se spanzure?! Poate avea probleme cu banii, cu legea! Nu se stie! E pacat de el! Era tanar, avea copii mici, nu trebuia sa faca asta! Ne pare rau”. (Ionuț PREDA)
 

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: