Home » Sport » Diana Bogos, multiplă medaliată la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret

Diana Bogos, multiplă medaliată la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret

Atleta Diana Bogos, legitimată la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, este campioană națională la tineret la proba de 800 metri, după ce a fost prima care a trecut linia de sosire la categoria ei. Timpul de 2:08.33 minute i-a asigurat însă și bronzul la senioare. Aceasta a obținut un timp chiar mai bun decât la Campionatul Balcanic de Atletism U20, unde a obținut aurul cu timpul de 2:12.42 minute. Sportiva pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos a luat și argintul, la proba de 400 de metri, după ce a avut al doilea timp la tineret. Vasluianca s-a clasat pe cinci la general, cu timpul de 57.63 secunde. Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret a avut loc la București, weekend-ul trecut.
Sunt foarte fericită pentru medaliile obținute, dar și pentru faptul că am stabilit un nou record personal. Vreau să mulțumesc celor care au avut încredere în mine, dar în mod special antrenoarei Viorica Pintilie și mamei mele Elena Bogos, pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Diana Bogos.

Georgiana Nedelea a fost și ea foarte aproape de o medalie, după ce s-a clasat pe locul patru la tineret (șapte la seniori), în cadrul probei de 3.000 de metri. Vasluianca a mai concurat și la 1.500, unde a terminat pe nouă la tineret (13 la seniori). Rezultatele ei sunt deosebite pentru că a fost devansată la tineret de atlete cu până la șase ani mai mari.

Izabela Spiridon a terminat proba de 3.000 de metri pe locul șapte la tineret. Timpul de 10:40.12 minute au plasat-o pe locul 10 la seniori.

La competiția desfășurată sâmbătă și duminică au participat 313 atleți, 198 la masculin și 115 la feminin, din 84 de cluburi. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: