Home » Sanatate » Frigidere pentru saloane și aparatură medicală cumpărate din donațiile angajaților Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Frigidere pentru saloane și aparatură medicală cumpărate din donațiile angajaților Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Spitalul Județean de Urgență Vaslui este dotat cu o parte din aparatura necesară în secții din sumele donate de angajați din cei 2% impozit pe venit. Conducerea unității medicale a cumpărat din aceeași bani frigidere pentru o parte din saloane în care pacienții să-și poată păstra alimentele primite de la rude.

O parte dintre secțiile Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui este dotată cu frigidere necesare depozitării alimentelor pacienților cu sume donate de angajații unității medicale. De asemenea, și unele aparate medicale au fost achiziționate de conducerea spitalului din aceeași bani strânși de sindicat din acel 2% impozit pe venitul salariaților. Suma totală ce va fi investită în spital din donațiilor angajaților pe anul 2016 se va ridica la peste 11.000 de lei.

Până acum, am cumpărat două frigidere pentru saloanele Secției de Pneumoftiziologie și urmează să mai achiziționăm încă patru pentru secțiile de boli infcețioase și psihiatrie. De asemenea, vom cumpăra aparatură și echipamente medicale pentru dotarea Secției de Recuperare Medicală și Balneofizioterapie”, ne-a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.
Tot din banii donați de salariați din cei 2% impozit pe venit, conducerea SJU Vaslui a rezolvat, în 2016, problema dezinfectanților, odată cu apariția crizei generată de scandalul Hexi Pharma. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: