Home » Sport » Cei mai buni mici șahiști din județ

Cei mai buni mici șahiști din județ

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Vaslui a găzduit zilele trecute faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS).
Valentin Funaru, de la Clubul de Șah „Gheorghe Neștianu” Bârlad a cucerit primul loc la băieți. Veniamin – Mihai Pancu, de la CS „Sergentul” Vaslui s-a clasat pe locul doi, iar locul trei a fost ocupat de Ștefan Albert Rotariu, de la Liceul „Nicoale Iorga” Negrești. Simion Emilian, de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad s-a clasat pe locul patru. Bogdan Palanici de la CS „Sergentul” Vaslui a terminat pe cinci, iar pe șase s-a clasat Laurențiu – Andrei Barliga, de la CS „Peneș Curcanul” Vaslui. Ionuț Sebastian Andrei, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” a ocupat locul șapte, iar pe locul opt s-a clasat Bogdan Butnaru de la Liceul „Nicolae Iorga” Negrești. Dragoș Popa, de la CS „Sergentul” Vaslui a terminat pe nouă, iar Dumitru Ionuț Avasalcai de la CS „Peneș Curcanul” Vaslui a ocupat locul zece.
La fete a cules laurii Raluca Angheluță, legitimată la CSM Craiova, componentă a lotului național de junioare 18 ani. Pe doi s-a clasat Cristina Balau, de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui. Locul trei a fost ocupat de Elena Maria Crețu, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui. Liceul Tenologic „Petru Rareș” Bârlad a fost și el prezent, prin două șahiste. Georgiana Denisa Galan s-a clasat pe patru, iar Andreea Viorica Vizuroi pe cinci.
Din Comisia de organizare au facut parte profesorii Georgeta Boitan, Dan Deliu si Constantin C. Grosu. Arbitri au fost profesorii Gică Scarlat și Cătălin Baban.
Finala ONSS va avea loc la Giurgiu. (George PROCA)

About Tehno Redactor