Home » Justitie » Tâlhar din Bârlad, pus sub control judiciar

Tâlhar din Bârlad, pus sub control judiciar

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat și reținut de polițiștii bârlădeni. Acesta a fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Ionuț P. a deposedat prin violență o tânără în vârstă de 22 de ani de telefonul mobil. Întâmplarea s-a petrecut în seara de 27 noiembrie 2016, pe strada Alexandru Ioan Cuza , din Bârlad. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad tânărul a fost identificat și a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Parchetul a dispus apoi împotriva sa măsura controlului judiciar. Ulterior comiterii faptei, bărbatul, prin intermediul unui cunoscut, a valorificat la o casă de amanet telefonul sustras. Intermediarul și-a oprit o parte din suma de 450 lei, obținută în schimbul telefonului.

Prejudiciul creat prin comiterea tâlhăriei, aproximat la 1.250 lei, a fost recuperat de polițiști, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: