Home » Sport » Grupa 2005 de la Pajura Huși participă în acest weekend la Brașov Indoor Cup

Grupa 2005 de la Pajura Huși participă în acest weekend la Brașov Indoor Cup

Micii fotbaliști născuți în 2005 (sau mai mici) de la Pajura Huși, pregătiți de Marian Tătaru, dispută zilele acestea turneul de fotbal în sală “Brașov Indoor Cup”. Se va juca în sistem 8 + 1, pe durata a două reprize de câte 15 minute, cu o pauză de trei minute între ele.

La această categorie de vârstă (U12) s-au înscris 40 de echipe, care au fost plasate în zece grupe de câte patru echipe. Vasluienii fac parte din grupa I și se vor duela cu FK Vojvodina Novi Sad (Serbia), Dinamo Bucuresti Roșu si Alma Sibiu Alb. În fazele următoare, Pajura Huși poate întâlni echipele Viitorul Buzău, Concordia Chiajna, CSM Codlea, Infinity Târnăveni, LPS Suceava, Școala Cambridge București, Steagu Roșu Brașov, Petrolul Ploiești, Dinamo București Alb, Junior Brașov, Zoria Bălți (Republica Moldova), LPS Pitești, Prosport Academy București, Corona Brașov, Young Steaua Alexandria Albastru, Metalosport Galați, Dani Coman Pitești, Academia Voluntari, Șoimi Dunăreni Galați, CS Alma Sibiu Roșu, Academia Luceafărul Cluj, Inițial București Alb, Young Steaua Alexandria Roșu, ASA Tg. Mureș, FC Brașov, Steaua Noua Generație, Sportul Onești, CS Năvodari, ACSK Tâmpa, Inițial București Alb, Inter Viișoara, Didi Iași, Academia Gheorghe Hagi, ACS Tâmpa Brașov, LPS Iași și Atletico Arad.

Pajura Huși ocupă locul doi în campionatul județean de fotbal Under 13, la egalitate de puncte cu liderul LPS Vaslui 2004.

Brasov Indoor Cup este la ora actuală cel mai mare turneu internațional de fotbal în sală pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei. An de an în competiție se înscriu peste 100 de echipe atât din România cât și din străinătate. Turneul are loc anual în Februarie și se desfășoară în cele mai bune condiții pe suprafețe de joc cu iarbă artificială, parchet sau caucho.

Premiile turneului au constat în vouchere de cazare și masă la turnee internaționale de prestigiu din Franța, Germania sau Italia, mingi, material sportive, cupe și diplome. Principalii organizatori ai turneului sunt Nicolae Văduva și Ciprian Anghel, de la ACS Kids Tâmpa. (G.P)

About Tehno Redactor