Home » Sport » HC Vaslui joacă are meci greu duminică, în deplasare la HC Dobrogea Sud Constanța

HC Vaslui joacă are meci greu duminică, în deplasare la HC Dobrogea Sud Constanța

Handbal Club Vaslui are meci greu duminică, atunci când va întâlni în deplasare HC Dobrogea Sud Constanța, echipa clasată pe locul doi în Liga Zimbrilor. Meciul programat în cadrul etapei a 20-a va începe la ora 16:00 și va putea fi urmărit în direct pe TVR1.

Constănțenii au bilanț pozitiv cu vasluienii, pe care i-au învins în trei rânduri și cu care au mai înregistrat o remiză. În tur HC Vaslui a pierdut cu 24 – 26, după ce au oferit replică bună și au ținut aproape de constănțeni pe toată durata partidei. Favoriții noștri au reușit o singură victorie în ultimele cinci partide. Nici gazdele nu sunt însă în cea mai bună formă, după ce au pierdut ultimele două meciuri disputate în Liga Zimbrilor.

Principala gură de tun a constănțenilor este Dalibor Cutura, care a marcat până acum 101 goluri. Vasluienii îl au însă pe Gabriel Bujor, golgheterul competiției, cu nu mai puțin de 120 de reușite.

Elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte ocupă locul șapte, cu 24 de puncte și are nevoie de concentrare maximă atât în acest meci, cât și în celelalte care au mai rămas de disputat, pentru a nu pierde play-off-ul. Cu șapte etape înainte de terminarea sezonului regulat, HC Vaslui are un avantaj de doar un punct în fața celor de la AHC Dunărea Călărași, ultima formație aflată pe loc de play-off. CSA Steaua și CSU Suceava păstrează și ele șanse, cu 22 și 21 de puncte (steliștii au un meci în plus disputat față de celelalte candidate la ultimele poziții de play-off). SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului șase, nu este nici ea sigură de calificare. Are un meci în plus disputat și doar cinci puncte avans față de ocupanta locului opt.

HC Dobrogea Sud are 37 de puncte, cu trei mai puține decât AHC Potaissa Turda (dar și cu un meci mai puțin disputat față de aceasta) și nouă fața de liderul Dinamo București. CSM București și HC Odorhei au șanse la podium, cu 36, respectiv 35 de puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: