Home » Justitie » Polițiștii au pus mâna pe un vasluian cu o ”vastă experiență” în furturi din magazine

Polițiștii au pus mâna pe un vasluian cu o ”vastă experiență” în furturi din magazine

Un vasluian în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost reținut de către polițiști zilele trecute. Pe numele acestuia, care e recidivist, unitatea de parchet competentă a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost depistat pe 21 februarie de gestionarul unui magazin din municipiul Vaslui, după ce a sustras bunuri în valoare de 260 lei. Gestionarul a solicitat intervenția poliției, bărbatul fiind identificat și condus la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru audieri.

Două zile mai târziu a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de emitere a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus față de bărbat măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Este cercetat și pentru comiterea altor cinci infracțiuni de furt, fapte comise în perioada aprilie 2016 – februarie 2017, din mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului Vaslui. Acesta a sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: