Home » Sport » Aur și argint pentru atleta Diana Bogos, la Campionatul Național de Atletism Indoor pentru Juniori 1

Aur și argint pentru atleta Diana Bogos, la Campionatul Național de Atletism Indoor pentru Juniori 1

Vasluianca Diana Elena Bogos a cucerit noi medalii în acest weekend, după participarea la finala Campionatului Național de Atletism Indoor la Juniori 1. Sportiva pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui este campioană națională la proba de 800 de metri. A trecut prima linia de sosire, cu timpul de 2:10.93 minute. A avut o evoluție foarte bună și la 400, unde a luat argintul după ce a terminat proba în 57. 56 secunde. Câștigătoarea probei a fost o sportivă mai mare cu un an și implicit cu o experiență mai mare.

Anul 2017 a fost unul plin de realizări până acum pentru Diana Bogos, care a mai cucerit aurul la Campionatului Balcanic de Atletism U20 la proba de 800 de metri și argintul cu ștafeta 4×400 metri a României la aceeași competiție. Este și campioană națională în sală la tineret la proba de 800 metri, probă la care a luat și bronzul la senioare.

“Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat doamnei antrenoare Viorica Pintilie și mamei mele Elena Bogos, dar și celor care au avut încredere în mine și mi-au fost alături”, a declarat Diana Bogos.

LPS Vaslui a mai participat și la probele de 1.500 și 3.000 de metri. Cele mai bun rezultate la proba de 1.500 de metri le-au obținut Georgiana Nedelea, care s-a clasat pe locul 11 și Diana Ionela Vîrlan care a terminat pe 13. La proba de 3.000 de metri Georgiana Nedelea a terminat pe nouă, Ionela Lungu pe 11, iar Diana Ionela Vîrlan pe 15.

Au participat 421 atleti, 257 la masculin si 164 la feminin din 101 de cluburi. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: