Home » Invatamant » Elev de 14 ani, transportat cu ambulanța la spital, cu intoxicație etanolică, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs

Elev de 14 ani, transportat cu ambulanța la spital, cu intoxicație etanolică, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs

Un elev în vârstă de 14 ani, de la o școală generală din municipiul Huși, a ajuns la spitalul din localitate, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor de curs. Copilul a fost diagnosticat de către echipajul medical de la Ambulanță cu intoxicație etanolică.
Băiatul a fost observat într-o stare confuză pe unul din holurile Școlii ”Mihail Sadoveanu” Huși de către secretara unității de învățământ. Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical, având în vedere că elevul acuza o stare generală de rău.

Echipajul nostru deplasat la intervenție a constatat că minorul de 14 ani mirosea a alcool. Cadrele medicale nu au reușit să afle ce băutură a consumat elevul. Diagnosticul a fost de intoxicație voluntară cu etanol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Preluat de ambulanță, elevul de 14 ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Huși pentru tratament medical.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere cu privire la acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor