Home » Administratie » Protecția civilă, în sărbătoare! Prefectul și-a exprimat aprecierea pentru salvatorii din județ

Protecția civilă, în sărbătoare! Prefectul și-a exprimat aprecierea pentru salvatorii din județ

Ieri Protecția civilă din România a sărbătorit 84 de ani de la înființare. Despre protecția civilă în județul Vaslui vorbim din 17 februarie 1968, când se înființează Statul major de apărare locală antiaeriană.

La cei 49 de ani de existență, Protecția civilă Vaslui reprezintă o structură de bază, cu un rol decisiv în crearea unui cadru de liniște și siguranță pentru comunitate.

Cu această ocazie, prefectul de Vaslui, Isabel Bogdan, a ținut să își exprime aprecierea față de cei care au grijă ca vasluienii să fie cât mai puțin expuși pericolelor: “Eforturile voastre merită răsplătite cu recunoștința noastră, pentru intervențiile prompte și profesioniste de care dați dovadă, indiferent de oră, când accidentele, incendiile, catastrofele și alte situații de urgență ne iau prin surprindere. Siguranța noastră, a vasluienilor, depinde de arma dumneavoastră. La ceas aniversar, urez întregului personal al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență sincere urări de sănătate și putere de muncă. Din partea Instituției Prefectului-județul Vaslui aveți aleasă considerație pentru eforturile pe care le faceți de a apăra și salva viețile noastre, chiar și cu prețul vieților voastre”. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: