Home » Politic » ALDE a dat drumul la alegerile interne în județ. După 15 mai se va stabili, de la ”Centru”, data conferinței județene a partidului

ALDE a dat drumul la alegerile interne în județ. După 15 mai se va stabili, de la ”Centru”, data conferinței județene a partidului

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Vaslui a declanșat seria alegerilor interne în organizațiile locale din județ. Până acum, au fost alesele structurile de conducere în 22 de filiale comunale, urmând ca, după 15 mai, să se stabilească data conferinței județene a partidului.

ALDE pare partidul cel mai hotărât după alegerile generale din toamna anului trecut să-și facă ordine în organizațiile locale. Formațiunea condusă la nivel de județ de cuplul Emil Dorin – Sorin Braniște a dat drumul deja la alegerile interne. Până acum, 22 de comune și-au ales șeful și structurile locale de conducere, sub coordonarea unor membri de la nivelul organizațiilor municipale sau orășenești. De asemenea, s-au stabilit și conducerile organizațiilor municipale Vaslui de pensionari și femei.

Demararea alegerilor de jos în sus este normală și statutară și va consolida pozițiile celor care au obținut rezultate bune. Vor fi eliminați oportuniștii, iar rezultatul va fi o delegație cu adevărat reprezentativă la Congresul Național”, ne-a declarat copreședintele ALDE Vaslui, Emil Dorin.

După încheierea alegerilor interne, respectiv 15 mai, în toate filialele comunale, orășenești și municipale, va fi înaintată către ”Centru”, spre aprobare, o dată calendaristică pentru organizarea Conferinței Județene a partidului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: