Home » Sport » Atletico Vaslui a pierdut disputa cu liderul AFK Miercurea Ciuc, deși a oferit o replică frumoasă

Atletico Vaslui a pierdut disputa cu liderul AFK Miercurea Ciuc, deși a oferit o replică frumoasă

Atletico Vaslui a pierdut vineri duelul cu liderul seriei A din Liga a III-a de fotbal, AFK Miercurea Ciuc, după ce a primit gol în minutul 86. Deși a avut un adversar redutabil, formația pregătită de Gabriel Crăciun a condus ostilitățile de mai multe ori.

Harghitenii au dominat începuturile de repriză însă de fiecare dată vasluienii au revenit în joc și au pus probleme formației adverse. Alexandru Bălțoi și Fodie Sambake au fost foarte aproape de gol în repriza secundă, când scorul era 0 – 0. Miercurea Ciuc a mai avut și ea două ocazii importante, o dată a trimis mingea în bară, iar a doua oară l-a întrebuințat serios pe portarul Bogdan Daniel Cernat. Golgheterul Bonifac Csonka a fost “călăul” care a decis soarta partidei când mai erau câteva minute de jucat, după ce a trimis în plasă o centrare foarte bună venită de la Robert Ilieș.

În urma acestui rezultat Atletico Vaslui a rămas cu 29 de puncte, la șapte în urma celor de la AFK Miercurea Ciuc. Cum la a finalul campionatului Ligii a III-a doar prima clasată din fiecare serie va promova în Liga 2, misiunea vasluienilor este una extrem de grea. Atletico Vaslui păstrează șanse ceva mai mari la locul doi, după ce AFC Hărman a remizat și are 31 de puncte. CS Știința Miroslava ocupă locul patru, la egalitate de puncte cu Atletico Vaslui dar cu un golaveraj mai slab. Pretenții la podium mai au ACS Olimpia 2010 Rm. Sărat (26 puncte), CSM Roman (26), CS Aerostar Bacău (25) și CS Sporting Liești (23).

Atletico Vaslui are meci în deplasare sâmbătă, când întâlnește un alt adversar de calibru, AFC Hărman. Un rezultat pozitiv nu este imposibil însă, pentru că ocupanta locului doi a reușit o victorie și trei remize în ultimele cinci meciuri. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: