Home » Sanatate » Bărbat transportat în stare gravă la spital cu elicopterul SMURD după ce o căruță cu lemne s-a răsturnat peste el

Bărbat transportat în stare gravă la spital cu elicopterul SMURD după ce o căruță cu lemne s-a răsturnat peste el

Un bărbat de 45 de ani a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Iași după ce o căruță plină cu bușteni s-a răsturnat peste el în timp ce se afla într-o pădure de pe raza comunei Cozmești. Poliția a început o anchetă în acest caz.

Căruța plină cu bușteni s-a răsturnat peste bărbat în timp ce acesta se afla împreună cu fiul său pe un parchet din pădurea situată lângă localitatea Fîstîci. Practic, victima a fost prinsă sub încărcătura de lemne după ce atelajul tras de cai s-a răsturnat din cauza denivelărilor, în momentul în care se îndrepta spre ieșirea din pădure. Fiul bărbatului a alertat imediat autoritățile, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM) fiind trimis la intervenție.

Pacientul a fost găsit în stare gravă, cu traumatisme la nivelul capului și a coloanei vertebrale. În consecință, a fost solicitat sprijinul echipajului medical de pe elicopterul SMURD, care s-a deplasat la caz și, după stabilizarea bărbatului, l-a transportat la un spital din Iași”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut incidentul și dacă lemnele care s-au răsturnat peste bărbat fuseseră luate legal de către acesta din pădure. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: