Home » Justitie » Anchetă a Poliției în cazul unei tinere din Oțeleni care a născut la domiciliu și a aruncat fătul în foc

Anchetă a Poliției în cazul unei tinere din Oțeleni care a născut la domiciliu și a aruncat fătul în foc

Polițiștii de investigații criminale au declanșat, astăzi, o anchetă în satul Oțeleni, după ce o tânără de 35 de ani a născut la domiciliu și a aruncat fătul în foc. Cazul a fost descoperit de către medicii Spitalului Huși, acolo unde femeia a ajuns cu complicații în urma nașterii.

Potrivit primelor informații oferite de către anchetatori, femeia a spus medicilor Spitalului Municipal Huși, acolo unde a ajuns cu probleme de sănătate, că ar fi născut spontan la domiciliu pe data de 1 martie. Tânăra de 35 de ani a susținut în fața polițiștilor că fătul ar fi fost mort la naștere, motiv pentru care a decis să-l arunce în foc. După câteva zile, femeia a ajuns la spital cu complicații în urma nașterii neasistate.

Poliția a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Huși ca la unitatea medicală s-a prezentat o femeie care prezintă urme de naștere recentă. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la locuința femeii din comuna Hoceni pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fătului. În acest sens, sunt căutate probe la domiciliul tinerei de 35 de ani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Polițiștii vasluieni vor face încadrarea juridică a faptei comisă de către tânăra de 35 de ani în funcție de rezultatul anchetei și a concluziilor medico-legale. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: