Home » Sport » Un nou titlu cucerit de CSS Bârlad

Un nou titlu cucerit de CSS Bârlad

Rugbyștii bârlădeni au câștigat cel de-al patrulea turneu din cadrul Diviziei Naționale de Juniori U17, rugby în zece. Au cucerit trofeul după ce au învins Tomitanii Constanța cu 13 – 5. CSS Bârlad a fost plasată în grupa B, unde a surclasat formațiile Unirea Pașcani și CSS Tecuci. Adversara din ultimul act a întâlnit în prealabil, in grupa A, pe CS Cleopatra și CTTV Galați.

“Echipa cea mai inteligentă în ziua de meci câștigă pentru că valorile sunt apropiate. Mai urmează un turneu duminică la Constanța după care urmează cele două turnee finale. Rămâne de văzut cum ne vom comporta după ce vom întâlni și primele trei din seria Muntenia”, a declarat pentru Est News antrenorul Dan Tufaru.

CSS Bârlad a evoluat în weekend-ul trecut și la U15, rugby în X, unde a terminat pe locul doi. Au pierdut cu 5 – 12 în fața celor de la Șoimii București, în ultima fază a meciului. Vremea a pus probleme bârlădenilor, care nu au reușit să se pregătească ideal, în timp ce bucureștenii au fost în cantonament și erau în vârf de formă.

“Băieții s-au dăruit, ne batem întotdeauna cu ei și suntem mereu pe locurile unu – doi. Ne bucurăm că sunt copiii sănătoși după primele turnee și așteptăm cu încredere derularea etapelor rămase”, a mai spus Dan Tufaru. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: