Home » Sport » Bârlădeanul Raul Vrabie, de două ori pe podium în prima etapă a Campionatului Național de Atletism pentru juniori 3

Bârlădeanul Raul Vrabie, de două ori pe podium în prima etapă a Campionatului Național de Atletism pentru juniori 3

În ciuda faptului că atleții bârlădeni dau randamentul cel mai mare în aer liber, sportivii de la CSS Bârlad au avut prestații bune în prima etapă a Campionatului Național de juniori 3, din sezonul de sală.

Raul Alexandru Vrabie a fost al doilea concurent care a trecut linia de sosire la proba de 3.000 de metri, cu timpul de 9:53.85 minute. Următorul clasat a fost la o distanță considerabilă și a terminat cursa în 10:01.13 minute. Bârlădeanul a mai avut o evoluție apreciată la cursa de 1500 metri, unde a terminat pe locul trei, cu timpul de 4:30.64 minute.

Sorana Țuțu a ratat de puțin podiumul la proba de 1.500 metri, unde timpul de 4:57.21 a fost suficient doar pentru locul patru. Ocupantele locurilor doi și trei au fost însă mai mari cu un an decât sportiva de la CSS Bârlad. A mai concurat și la proba de 800 metri, unde s-a clasat pe locul șase, cu timpul de 2:28.99.

Ștefania Paula Cristea – Buhuș a terminat pe 11 din 32 de sportive la lungime, unde a obținut rezultatul de 4,53 metri. A mai concurat la 60 de metri, unde a terminat pe 26 din 60 de sportive. A obținut un timp destul de bun, 8.67 secunde, dar a întâlnit adversare mai mari cu un an.

“Văd un progres la ei ca și timpi realizați, atât Sorana cât și Raul au șanse. Sorana și-a făcut de la concurs la concurs personal best. La finală nu se aleargă însă la timp, se aleargă pentru loc și acolo ține de momentul fiecăruia. Campionatul național de sală nu este obiectivul nostru, dar bineînțeles că ne-ar bucura să câștigăm și medalii. Indiferent de rezultatele care vor fi noi mergem înainte, muncim și ne dăm tot interesul. Important este că avem copii care vin din urmă și promit”, a declarat pentru Est News antrenorul Lucian Bolgar. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: