Home » Invatamant » Ziua Mamei, omagiată de prichindeii de la Grădinița nr. 9 Bârlad

Ziua Mamei, omagiată de prichindeii de la Grădinița nr. 9 Bârlad

Niciodată nu este prea mult să le arătăm mamelor cât de mult le iubim. Ziua de 8 Martie rămâne sărbătoarea cea mai importantă în care ne aducem aminte de mame. Preșcolarii Grădiniței nr. 9 din Bârlad au pregătit cu emoție și seriozitate, din timp, activitățile prilejuite de Ziua Mamei. Au învățat poezii, cântece și dansuri pe care le-au prezentat apoi mamelor și bunicilor, ființele cele mai dragi din viața lor.

Prichindeii au interpretat trei scenete cu mesaje emoționante pentru cele care le-au dat viață, au realizat și un dans tematic, dansul ghioceilor, după care au împărțit gingașele flori tuturor mămicilor prezente la serbare.

Pe lângă momentele artistice dedicate celor mai iubite ființe din viața lor, copiii de la Grădinița nr. 9 au participat la activități creative alături de propriile mame. Au confecționat împreuna felicitări de 8 Martie, pe care la final le-au oferit mamelor împreună cu baloane sub formă de inimioară.

Alături de mămici, preșcolarii au felicitat și educatoarele, mămicilor lor de la grădiniță oferindu-le flori și zâmbete, manifestându-și astfel recunoștința fata de cele care ii educă zi de zi cu atâta dăruire. A fost o zi colorată, veselă dar și emoționantă, în care, de fapt, vedete nu au fost mamele și nici educatoarele ci copiii, care prin inocența lor au adus lacrimi de bucurie în ochii celor mai protectoare ființe de pe planetă. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor