Home » Sport » Atletico Vaslui a coborât în clasamentul Ligii a III-a, după ce a suferit o înfrângere dură

Atletico Vaslui a coborât în clasamentul Ligii a III-a, după ce a suferit o înfrângere dură

Atletico Vaslui a coborât pe patru în clasament, după ce a pierdut cu 0 – 4 duelul cu AFC Hărman. Începutul de meci a fost dezastruos pentru vasluieni, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 23.

Florin Stângă a deschis scorul pentru gazde în minutul 3, iar Mugurel Buga a făcut 2 – 0 patru minute mai târziu. A urmat liniștea de înaintea furtunii pentru că a urmat o dublă a lui Emilian Popa (18, 23).

Elevii pregătiți de Gabriel Crăciun au ratat astfel o șansă importantă de a rămâne aproape de liderul seriei. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a obținut doar un punct după disputa cu CSM Roman, scor 3 – 3. Știința Miroslava a urcat pe trei datorită victoriei clare obținute în deplasare la CSM Pașcani, scor 0 – 3.

Doar prima echipă clasată în cele cinci serii din Liga a III-a asigură promovarea, iar diferența dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Atletico Vaslui a crescut la opt puncte. Ocupanta primului loc are 37 de puncte, pe locul doi se află AFC Hărman cu 34 de puncte, iar ieșenii de la Miroslava completează podiumul, cu 32 de puncte. Atletico Vaslui, cu 29 de puncte, riscă să coboare și mai jos în clasament, dacă nu obține un rezultat pozitiv etapa următoare. Aerostar Bacău are cu doar un punct mai puțin iar CSM Roman are 27 de puncte. Olimpia Râmnicu Sărat, cu 26 de puncte, nu o poate depăși datorită golaverajului inferior. (G.P)

About Tehno Redactor