Home » Justitie » Starețul mănăstirii de pe Movila lui Burcel, trezit în bătaie și jefuit în propria chilie

Starețul mănăstirii de pe Movila lui Burcel, trezit în bătaie și jefuit în propria chilie

Starețul Mănăstirii „Constantin și Elena” de pe Movila Burcel a fost bătut și jefuit in propria chilie, în noaptea de duminică spre luni, incidentul fiind cercetat de polițiștii vasluieni.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, Alina Tonică, polițiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, după ce persoane neidentificate încă au intrat peste bărbat în timp ce acesta dormea, l-au lovit și au sustras bunuri din chilie: „Am fost sesizați prin apele la numărul de urgență 112 de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Miclești, care a reclamat faptul că în noaptea de 12 spre 13 martie a fost agresat de persoane necunoscute. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2 Vaslui care, în urma primelor verificări au stabilit că, în cursul nopții, în timp ce dormea, persoane necunoscute au pătruns în chilie și l-au lovit pe bărbat, după care au sustras niște bunuri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată”.
După ce a fost lovit, starețul a fugit în altă încăpere, iar când a revenit în chilie a observat că îi lipseau cheile lăcașului de cult și de la mașină. Sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au comis fapta.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: