Home » Sport » Echipa de rugby X U17 de la CSS Bârlad s-a calificat pentru turneele naționale

Echipa de rugby X U17 de la CSS Bârlad s-a calificat pentru turneele naționale

CSS Bârlad a reușit să se califice pentru turneele naționale la rugby în zece U17, după ce s-a clasat pe locul trei în Grupa Moldova. La finalul celor cinci turnee de calificare alături de bârlădeni s-au mai calificat CS „Cleopatra” și CS „Tomitanii” Constanța. Au ratat turneele naționale Unirea Pașcani, CSS Tecuci și CTTV Galați, echipe care au evoluat mult sub nivelul celor de pe podium.

Ultimul turneu de calificare s-a disputat duminică, pe stadionul Constructorul din Constanța, în organizarea CS „Cleopatra”. CSS Bârlad a fost plasată în seria A, cu CSS Tecuci și CS „Tomitanii”. Cu patru jucători de bază ai echipei în afara lotului care a făcut deplasarea, CSS Bârlad a suferit înfrângeri în ambele partide, scor 7 – 22 cu CS „Tomitanii” Constanța și 7 – 12 cu CSS Tecuci. A reușit mai apoi să învingă CTTV Galați, scor 31 – 0.

În aceeași zi au mai obținut calificarea la turneele naționale formațiile din Grupa a 2-a, CS Aurora Băicoi, CT Dinicu Golescu și CSS Bega Timișoara. RC Brașov se calificase de pe locul trei, dar s-a retras din campionat. CT Dinicu Golescu a reușit să învingă pe terenul Ghencea CS Aurora Băicoi cu 12 – 5. Ambele formații au avut câștig de cauză cu CSS Bega Timișoara, scor 5 – 0.

A mai avut loc și turneul patru din Grupa 3, iar lider este CSO Pantelimon cu 32 de puncte. Pe doi se clasează CSS2 Baia Mare cu 25 de puncte, urmată de RC Grivița cu 17 puncte și CS Parohial cu 11 puncte. Ultimele trei puncte au fost penalizate cu câte trei puncte. CSO Pantelimon a învins duminică pe RC Grivița, scor 36 – 0, pe CS Parohial, scor 65 – 0. CSS 2 Baia Mare a pierdut cu 0 – 5 toate partidele. RC Grivița a învins CS Parohial cu 48 – 0. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: