Home » Administratie » E.ON se joacă din nou cu nervii vasluienilor, prin întreruperea curentului de mai multe ori în decurs de câteva zeci de minute

E.ON se joacă din nou cu nervii vasluienilor, prin întreruperea curentului de mai multe ori în decurs de câteva zeci de minute

Furnizorul de energie electrică din județ a întrerupt în mod repetat curentul în municipiul Vaslui în decurs de câteva zeci de minute. Justificația dată de reprezentanții societății este legată de unele defecțiuni apărute în rețea, care au presupus unele manevre.

E.ON Energie România se joacă din nou cu nervii locuitorilor municipiului Vaslui. După întreruperi repetate ale curentului în cursul serii de sâmbătă, furnizorul de energie electrică a repetat ”rețeta” și miercuri, prin oprirea furnizării curentului către consumatori, inclusiv la instituțiile statului aflate în relații cu clienții. Explicațiile date de reprezentanții societății germane sunt aceleași ca de fiecare dată: probleme în rețelele de distribuție.

În urma unui incident apărut în jurul orei 12.30, câteva mii de consumatori, din zonele Traian, Delea și cea centrală a municipiul Vaslui, au rămas nealimentați cu energie electrică timp de aproximativ două ore. Pentru a relua alimentarea, s-au impus anumite manevre pe căi alternative care au afectat și alți consumatori”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

Cauza întreruperii repetate a energiei electrice în municipiul Vaslui a fost generată de defecțiunile apărute pe două cabluri și un punct de transformare a energiei electrice. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: