Home » Justitie » Tânăr din Șuletea, arestat și cercetat pentru furt

Tânăr din Șuletea, arestat și cercetat pentru furt

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt a fost reținut de către polițiști. Acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Secție 5 Poliție Rurală Murgeni l-au reținut pe bază de ordonanță pe Denis R., din comuna Șuletea, acesta fiind cercetat penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de distrugere.

Tânărul pătruns duminică dimineață într-un imobil nelocuit din satul Șuletea și a sustras o bicicletă. În aceeași noapte, a pătruns fără drept, într-un local din satul Fedești, comuna Șuletea, a distrus sistemul de alarmă și a sustras bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 4000 lei. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că în cursul lunii ianuarie acesta a sustras din locuința unei femei din satul Fedești, suma de 300 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Ieri a fost prezentat de către polițiști la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: