Home » Sport » Victoria Morandi, noul lider la minifotbal

Victoria Morandi, noul lider la minifotbal

Victoria Morandi a urcat pe prima poziție în clasamentul campionatului județean de fotbal, după ce a dispus de Spartanii cu 4 – 1. Golaverajul face ca echipa coordonată de Daniel Moșneagu să ocupe această poziție, după ce primele trei clasate au același număr de puncte.

Atacul primei clasate este cel mai bun și a învins apărările adverse de nu mai puțin de 36 de ori, în timp ce apărarea și-a făcut și ea datoria. Cu 13 goluri primite are a doua apărare din campionat, la egalitate cu Inter Traian. Doar Red Star a reușit o performanță mai bună, cu 11 goluri încasate.

A fost o etapă a meciurilor tari între primele șase clasate, iar liderul FC Zimbru a pierdut surprinzător cu echipa cea mai slab cotată, scor 0 – 2. Inter Traian nu a reușit să profite de această situație și a reușit doar o remiză cu mult mai modesta Red Star. Emma a reușit cea de-a doua victorie din campionat, după ce a învins cu 1 – 0 pe Redcon1. Smaratex Boys a stat.

Victoria Morandi, Inter Traian și FC Zimbru au câte 21 de puncte. Sunt urmate în clasament de Red Star, cu 17 puncte, Spartanii cu 15 și Simba cu 14 puncte. Redcon1 ocupă locul șapte, cu 10 puncte, urmată de Emma, cu 7. Lanterna rosie este Smaratex Boys, care a suferit înfrângeri pe linie.

Sâmbătă va avea loc etapa a 12-a a competiției, iar cap de afiș va fi duelul dintre FC Zimbru și Inter Traian, ocupantele locurilor doi și trei. Victoria Morandi întâlnște ocupanta locului patru, Red Star. Simba întâlnește Emma, iar Smaratex Boys caută primul succes cu Redcon1. Spartanii stă. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: