Home » Sport » Portarul Răducu Tamaș, în echipa etapei a 24-a din Liga Zimbrilor

Portarul Răducu Tamaș, în echipa etapei a 24-a din Liga Zimbrilor

Handbaliștii vasluieni s-au remarcat încă odată etapa trecută, când HC Vaslui a învins CSM Focșani, scor 24 – 23. Prosport l-a inclus pe portarul Răducu Tamaș în echipa etapei, pentru a treia oară în acest sezon. Un alt vasluian, Călin Hagiu, a fost selectat pentru lotul de “16” al etapei.

În cea de-a doua partidă din cadrul primului eșalon de handbal masculin din țară a fost ales chiar omul etapei. Grație paradelor inspirate ale acestuia HC Vaslui a învins atunci în deplasare CSM București, echipă cu pretenții la podium. Portarul vasluienilor a fost în echipa etapei și după meciul cu HC Adrian Petrea Reșița, din etapa a cincea, când a avut o altă serie de intervenții sclipitoare.

Călin Hagiu a fost cel mai bun marcator al HC Vaslui în ultima etapă, cu cinci reușite, multe marcate în momente delicate ale jocului. A marcat și golul care a risipit emoțiile formației pregătite de Sandu Iacob, în ultimul minut de joc. Rămas din garda veche care a dus greul salvării de la retrogradare sezonul trecut, acesta a mai fost ales în cel mai bun șapte și atunci.

Vitalij Komogorov, de la HC Odorhei a fost desemnat de ProSport cel mai bun jucător al etapei a 24-a, după victoria echipei sale cu Dinamo, scor 30-27. Interul stânga al formației harghitene a terminat partida cu 8 goluri, dintre care 5 au fost înscrise în ultimele 15 minute, cu ajutorul cărora echipa gazdă a preluat definitiv inițiativa.

Din echipa etapei mai fac parte extrema stângă Florin Dospinescu, de la Dunărea Călărași, centrul Dalibor Cutura, de la HCDS Constanța, interul dreapta Radu Ghiță de la HC Odorhei, extrema dreaptă Roland Thalmaier de la Potaissa Turda și pivotul Huma Talas de la HC Odorhei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: