Home » Justitie » Traficanții de droguri din Bârlad au fost "călcați" de mascați

Traficanții de droguri din Bârlad au fost "călcați" de mascați

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat ieri 31 de percheziții domiciliare, în Iași, Bârlad și în orașul Podu Iloaiei, județul Iași, pentru destructurarea unei grupări infracționale, care ar fi comercializat canabis și produse etnobotanice către consumatori din județele Iași și Vaslui.

Procurorii DIICOT- S.T. Iași au documentat activitatea infracțională a grupului infracțional organizat în perioada iulie 2016 – martie 2017, care a acționat în această perioadă precum și anterior acestei perioade, prin aprovizionarea și comercializarea unor cantități deosebit de însemnate de produse cu efecte psihoactive (atât sub formă de produs vegetal cât și sub formă de substanță pulverulentă) precum și droguri de risc pe piețele ilicite de pe raza județelor Iași și Vaslui.

Din cercetări a rezultat că produsele etnobotanice și drogurile ar fi fost fabricate de către persoanele bănuite de comiterea faptelor sau achiziționate din mediul online, din România sau state membre ale Uniunii Europene. Pe parcursul perchezițiilor, aflate în curs de desfășurare, până în prezent, au fost conduse la cercetări peste 40 de persoane. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: