Home » Justitie » Un bărbat care a vrut să fure aur dintr-un magazin de bijuterii a fost prins de polițiști pentru că nu a mai putut să fugă de beat ce era

Un bărbat care a vrut să fure aur dintr-un magazin de bijuterii a fost prins de polițiști pentru că nu a mai putut să fugă de beat ce era

Un bărbat care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din centrul municipiului Vaslui a fost prins de vânzătoare cu degetele în sertarul cu aur în momentul în care întinsese mâna peste vitrină cu intenția de a lua din obiectele expuse spre vânzare. Ulterior, bărbatul a fost ridicat de polițiști din magazin întrucât nu a mai putut să fugă de beat ce era.

Tentativă de jaf de tot râsul în municipiul Vaslui. Un bărbat de 41 de ani a fost prins în timp ce încerca să fure obiecte din aur expuse la vânzare într-un magazin din centrul orașului. Individul a fost observat de către vânzătoare când, întins peste vitrina din sticlă, a încercat să bage mâna în sertarul cu bijuterii. În acel moment, femeia a închis sertarul și i-a prins degetele bărbatului. Ulterior, a apăsat butonul astfel încât în magazin au ajuns agenții firmei de pază, care, la rândul lor, au solicitat intervenția Poliției.

Bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate, acesta fiind, probabil, și motivul pentru care nu a mai putut să fugă. Suspectul a fost ridicat de către agenți și condus la sediul Poliției Municipale Vaslui în vederea audierilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonica.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru tentativă de furt. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: