Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni au pierdut în DNS, cu CSM Bucovina Suceava

Rugbyștii bârlădeni au pierdut în DNS, cu CSM Bucovina Suceava

Rugby Club Bârlad a pierdut sâmbătă, în deplasare, la CSM Bucovina Suceava, în Divizia Națională de Seniori. Lipsiți de aportul unor jucători importanți, bârlădenii au cedat în cele din urmă, scor 14 – 20.

Sucevenii au punctat primii și au făcut 5 – 0, după care și-au dublat avantajul. Bârlădenii au reintrat în joc și au micșorat diferența, scor 10 – 7. Gazdele nu au cedat însă inițiativa și au mai câștigat cinci puncte. Bârlădenii s-au apropiat, scor 14 – 15, dar CSM Bucovina avea să spună ultimul cuvânt, stabilind scorul final, 20 – 14.

A fost un meci foarte frumos, extrem de disputat. Cu patru minute înainte de terminarea partidei scorul era strâns, 15 – 14. Apoi s-a deschis jocul total de ambele părți și după o mică greșeală a noastră au mai marcat ei un eseu. Băieții au făcut un joc bun, au avut determinare, dar am fost lipsiți de șansă. Sunt mulțumit pentru că nu pot să nu iau în considerare tinerețea lor. Întotdeauna promovăm copiii și după ce aceștia confirmă pleacă și o luăm de la capăt cu alții. A contat faptul că nu am putut conta pe prezența a patru jucători experimentați, care au fost chemați la lotul național U20. Erau foarte importanți în angrenajul echipei și fiecare din ei putea face diferența”, a declarat pentru Est News Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

RCM Galați e performera primei etape a returului din Divizia Națională de Seniori, după ce a învins surprinzător la Stejarul Buzău, scor 27 – 17. Gălățenii obținuseră în tur un singur succes. Liderul clasamentului, CS Năvodari nu a avut probleme în a se impune pe stadionul din Sânicolau în fața gazdelor, CSU AV Arad. Trupa de la malul mării fiind singura care a obținut și bonusul ofensiv în această rundă, rezultat final 54-15. Știința Petroșani continuă să rămână pe poziția secundă a ierarhiei celui de-al doilea eșalon valoric după victoria cu 27-20 în deplasare la CS Mănăștur.

RC Bârlad ocupă locul cinci, cu 16 puncte (4 bonus). CSM Bucovina Suceava e lider, cu 30 de puncte, urmată de CS Știință Petroșani și CSM Bucovina Suceava, cu câte 23 de puncte. RC Stejarul Buzău ocupă locul patru, cu 22 de puncte. CSUAV Arad e pe șase, cu nouă puncte, RCM Galați ocupă locul șapte, cu opt puncte, iar lanterna roșie CS Mănăștur are trei puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: