Home » Administratie » Acordarea tichetelor de masă la Spitalul „Beldiman” depinde doar de Primăria Bârlad

Acordarea tichetelor de masă la Spitalul „Beldiman” depinde doar de Primăria Bârlad

Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad este singura instituție spitalicească din județ care nici până la această oră nu a distribuit angajaților tichetele de masă. Din păcate, nici nu sunt multe șanse ca salariații să primească prea curând cele 20 de tichete în valoare totală de 240 lei pentru fiecare angajat.

Irina Moraru, președinta „Sanitas” Bârlad, nu a dorit să declare reporterului Est News decât: „Așteptăm un răspuns de la Primărie.” Ceea ce nu a vrut să declare oficial aceasta este faptul că singura șansă de rezolvare a problemei referitoare la achitarea tichetelor este sprijinul financiar al primăriei. Zilele trecute conducerea spitalului a sesizat în scris Primăria Bârlad, cu privire la faptul că este nevoie de alocarea unor sume spitalului, din bugetul local, cu care să fie plătite tichetele de masă. Chiar astăzi Daniela Clătinici, președinta Sanitas Vaslui, urmează a se întâlni cu primarul Dumitru Boroș, în vederea acordării urgente a unei finanțări Spitalului „Beldiman”.

Situația grea în care se află spitalul bârlădean a apărut din cauza unei lipse acute de bani, care nu mai ajung nici pentru plata medicamentelor și utilităților spitalului. Deși nu au făcut nici un fel de declarații oficiale, reprezentanții conducerii spitalului cred că și la Bârlad ar trebui să se întâmple ca la Vaslui, unde Consiliul Local achită de multă vreme sumele aferente utilităților de la Spitalul Județean.

Angajații spitalului care primesc salarii direct de la Ministerul Sănătății, vor primi tichetele de masă cel mai probabil astăzi. Este vorba de angajații Laboratorului de Sănătate Mintală, ai Dispensarului TBC și ai Compartimentului de Primire Urgențe. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

One comment

  1. primaria doareme sau trebuie schimbat rapid primarul ? oricum nu face ABSOLUT nimic in acest oras fiindca nu se pricepe si nuil lasa altii! deci putem trai si rara BOROS!

%d blogeri au apreciat: