Home » Sport » Ploaia de goluri continuă în Liga a IV-a. Pajura Huși și-a consolidat poziția de lider după ce a învins încă o echipă din careul de ași

Ploaia de goluri continuă în Liga a IV-a. Pajura Huși și-a consolidat poziția de lider după ce a învins încă o echipă din careul de ași

Duminică a avut loc etapa a XIV-a din Liga a IV-a, iar în cele patru meciuri disputate s-au marcat nu mai puțin de 28 de goluri, o medie de șapte pe meci. Cap de afiș a fost partida dintre liderul Pajura Huși și FC 2002 Vaslui, câștigată de gazde cu 6 – 1.

Deschiderea de scor a venit repede, în minutul doi, după ce hușenii au transformat în gol o lovitură liberă de la 20 de metri de poarta adversă. În minutul 13 aceștia și-au dublat avantajul după ce au primit și transformat un penalty. Cristi Buruiană a readus FC 2002 Vaslui în joc în minutul 53, după un șut bun de la 25 de metri. Ocupanta locului patru a avut apoi șansa de a egala, dar arbitrul a considerat simulare căderea lui Huma în careul hușenilor. Din aceeași fază s-a iscat un contraatac din care Pajura a marcat pentru 3 – 1 și care a ucis meciul.

Vitis Șuletea a proftitat de faptul că FC 2007 Gîrceni a stat și a urcat pe doi, după ce a dispus de Unirea Banca, scor 5 – 1. Atletic Club Bârlad s-a distrat cu Multim Perieni, într-un meci adjudecat de gazde cu 12 – 0.

Săptămâna trecută a avut loc și restanța dintre FC 2002 Vaslui și Atletic Club Bârlad, câștigată de “galben-verzi” cu 3 – 2.

Pajura Huși ocupă primul loc, cu 37 de puncte și e calificată matematic în play-off, pentru că are cu 13 puncte peste ocupanta locului cinci, cu patru etape rămase de disputat. Vitis Șuletea ocupă locul doi, cu 34 de puncte, iar FC 2007 Gîrceni completează podiumul cu 33 de puncte și un meci mai puțin disputat. FC 2002 Vaslui ocupă locul patru, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 27 de puncte. Juventus Fălciu e pe cinci, cu 24 de meciuri dar și un meci mai puțin disputat. Atletic Club Bârlad rămâne și ea în cărți pentru accederea în play-off, cu 23 de puncte. La fel și Sporting Bârlad, care are 21 de puncte dar și un meci mai puțin disputat. Unirea Banca și Multim Perieni nu au pretenții la partea superioară a clasamentului, cu doar șapte, respectiv șase puncte cucerite până acum.

Cap de afiș duminică va fi partida dintre Vitis Șuletea și FC 2007 Gîrceni, ocupantele locurilor doi și trei. Pajura Huși are și ea parte de un adversar destul de incomod, Atletic Club Bârlad. Sporting Bârlad poate profita de această etapă dacă învinge Unirea Banca, pentru a face un pas important spre play-off. Juventus Fălciu are și ea un meci facil, cu Multim Perieni. Meciurile au loc de la ora 11:00. (G.P)

About Tehno Redactor