Home » Sanatate » Spitalul bârlădean, o familie tot mai mare și mai (re)unită

Spitalul bârlădean, o familie tot mai mare și mai (re)unită

După finalizarea concursului pentru ocuparea mai multor posturi la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, apar noi date care confirmă odată în plus că această instituție devine o familie lărgită a angajaților spitalului.

Postul de garderobieră, singurul de acest fel scos la concurs, pentru care s-au cerut studii liceale cu diplomă de bacalaureat, a fost ocupat de soția lui Mihai Cârlan, pompierul spitalului. Zvonurile că soția domnului Cârlan va fi câștigătoarea fără drept de apel a postului de garderobier au început să circule încă de acum câteva zile, însă unii dintre deținătorii acestei informații au fost induși în eroare de faptul că în lista candidaților înscriși pentru post nu figura nicio persoană cu numele Cârlan, și asta pentru că soția pompierului se numește Boutiuc.

După proba teoretică, Dorina Mihaela Boutiuc a reușit sa obțină puțin peste 60 de puncte, fiind surclasată de o altă concurentă. Regizorii piesei numite „Concurs pe bune la spital” au intervenit imediat și pentru că soția domnului Cârlan a răspuns perfect la toate întrebările de la interviu, a primit 100 de puncte, adică maximum. În aceste condiții, a primit cea mai mare medie, lucru care i-a permis să fie declarată câștigătoare.

Câștigătoarea a venit deja la serviciu, o parte din colegele ei fiind uimite că aceasta a câștigat concursul, altele adoptând tactica disimulării, pentru a nu se da de gol că știau dinainte cine urma să le fie colegă.

În spitalul bârlădean, relațiile de rudenie între angajați nu sunt o noutate, în ultimii ani, mai ales în rândul personalului auxiliar. Soțul și soția, nepoata cu mătușa, sora și fratele, cumnata și cumnățelul etc. Firește, totul e pură coincidență. Nici vorbă de pile, șpăgi, aranjamente.

Reamintim că zilele trecute, grație unei pregătiri fără cusur, Monica Pancu a trecut de furcile caudine ale unui dificil concurs și a fost angajată pe postul de registrator medical. Șef îi este – ca sa vezi culmea întâmplării – ruda sa apropiată, Lucian Aioanei, șeful IT-știlor din spitalul bârlădean. Soția acestuia este medic infecționist taman la secția unde Monica a ajuns registrator, respectiv dr. Monica Aioanei care, colac peste pupăză, este și președintele Consiliului de etică al spitalului.

O familie mare și fericită la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, claie peste grămadă pe posturi de bugetari! (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: