Home » Social » Cele mai bune proiecte comunitare dedicate copiilor din mediul rural, premiate la Târgul Proiectelor Comunitare

Cele mai bune proiecte comunitare dedicate copiilor din mediul rural, premiate la Târgul Proiectelor Comunitare

Fundația World Vision România, în parteneriat cu Consiliul Județean și Instituția Prefectului Vaslui, a organizat ieri cea de-a treia ediție a Târgului de Produse Comunitare, eveniment la care au participat beneficiari și parteneri din proiectele de educație, protecția și participarea copilului, dezvoltare economică și dezvoltare spirituală desfășurate de WVR în județul Vaslui.
„Ca și în edițiile anterioare, dorim să recunoaștem și să premiem implicarea, parteneriatele eficiente și voluntariatul, puse în slujba progresului și a transformării comunităților rurale din județul Vaslui, pentru bunăstarea copiilor din mediul rural”, au declarat reprezentanții WV România.
Au primit premii și distincții cele mai bune proiecte comunitare finanțate de WVR și coordonate și implementate de parteneri din cele 13 comune partenere: Oșești, Rebricea, Pungești, Vulturești, Rafaila, Todirești, Dumești, Laza, Ivănești, Poienești, Bălteni, Zăpodeni, Delești și din orașul Negrești.
„Am apreciat viziunea fundației World Vision România, și anume, aceea că ea nu vine în comunitatea ta să facă ceva în locul membrilor comunității, ci vine să rezolve ceva împreună cu aceștia. Susțin și felicit implicarea activă a organizațiilor non-guvernamentale, de aceea cred că un eveniment ca cel de astăzi vine, nu numai să recunoască și să premieze eforturile partenerilor implicați, ci și ca o oportunitate de a împărtăși experiențele fiecăruia”, a declarat prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan.
Participanții au vizitat, de asemenea, standurile special amenajate ale asociațiilor de fermieri și meșteșugari, create tot în cadrul unor proiecte comunitare de succes. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: