Home » Sport » „Fight Club Titans” Bârlad, 17 medalii și un trofeu, la Brăila

„Fight Club Titans” Bârlad, 17 medalii și un trofeu, la Brăila

Practicanții de arte marțiale de la clubul bârlădean „Fight Club Titans” au avut prestații de excepție la Cupa Danubius Brăila, unde au obținut 17 medalii. Competiția a avut loc sâmbătă și a fost organizată de Daos Icon România. Clubul bârlădean a participat cu un lot format din 14 sportivi, nouă copii și cinci adulți. 

La copii, „Fight Club Titans” Bârlad a obținut 10 medalii: șase de aur și patru de argint. Petru Ștefan Rădoi a luat un superfight și două medalii de aur la categoria 7 ani, – 20 kg. Au mai luat aurul Nicolas Rășcanu (5 ani, – 20kg), Raul Roman (7 ani, – 20 kg), Bianca Cordaș (8 ani, -27 kg), Fabrizio Pușcașu (9 ani, – 28kg), Alice Cordaș (10-11 ani, – 45 kg). Au cucerit argintul Alexandru Gheorghiu (9-10 ani, – 25kg), Iulia Dumitru (9-10 ani, -30kg), Alberto Dia (11-12 ani, 50 kg.).

Clubul bârlădean a obținut șapte medalii la adulți și juniori: trei de aur, două de argint și două de bronz. Mihai Mihăilă a obținut o medalie de aur la master, 94 kg și o medalie de aur la Open. Ionuț Rotaru a câștigat aurul la juniori, -64 kg și argintul la adulți, -64 kg. Iulian Dumitru a cucerit argintul la juniori, – 64 kg. Au luat bronzul Marius Ioan Cordaș, la adulți, -82 kg și Dumitru Dimofte, la master, – 82 kg.

Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute de sportivii noștri, atât la copii cât și la adulți și juniori. Am obținut rezultate neașteptat de bune de la sportivi care se pregătesc la clubul nostru de mai puțin de două luni”, a declarat pentru Est News Marian Rădoi, unul dintre antrenorii clubului.

Pentru modalitatea în care s-au comportat și luptat membrii clubului bârlădean a mai fost răsplătit cu „Trofeul Fairplay”.

„Fight Club Titans” Bârlad se pregătește în perioada următoare pentru Cupa României, Tomis Open. Clubul va participa la competiția care va avea loc pe 2 iulie cu un lot de 11 sportivi. (George PROCA)

About Tehno Redactor