Home » Sport » “Kentai Dojo“ Bârlad, 12 medalii la Cupa Danubius

“Kentai Dojo“ Bârlad, 12 medalii la Cupa Danubius

Clubul Sportiv “Kentai Dojo” a reușit o participare fructuoasă la Cupa Danubius Brăila, de unde s-a întors cu 12 medalii: patru de aur, patru de argint și patru de bronz. La această competiție au participat 310 sportivi de la 16 cluburi din țară (Bârlad, Brăila, Tecuci, Focșani, Bacău, Constanța, București, Ploiești, Iași, Brașov) și un club din Republica Moldova.

Clubul bârlădean a participat la competiția organizată de clubul DAOS (președinte Daniel Cernat), secțiunea Brazilian Jiu – Jitsu, cu un lot format din 12 sportivi.

Au cucerit aurul Rareș Diaconu (-25 kg, 8 ani), Matteo Pană (-30kg, 7 ani), Denis Șerbănescu (-24kg, 6 ani), Lăcrămioara Ibănescu (-71kg, 11-12 ani). Pe a doua treaptă a podiumului s-au clasat Alexandru Postolache (-25kg, 8 ani), David Grăjdeanu (-30kg, 9 ani), Patrisia Roșu (-45kg, 11 ani), Octavian Cumpănici (-55kg, 13 ani).

Au luat bronzul Gabriel Bangrazi (-22kg, 7 ani), Alexandru Ibănescu (-28kg, 7 ani), Toni Calancia (-35kg, 10-11 ani), George Mitache (-64kg, 18-35 ani).

Acest concurs a fost unul dintre cele mai solicitante datorită numărului mare de participanți. A fost o întrecere puternică, dar sportivii mei au fost foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic. Am numai cuvinte de laudă pentru ei, deoarece au dat tot ce e mai bun pe saltea. Le mulțumesc pentru aceste rezultate frumoase și de asemenea sunt recunoscător și față de părinți, pentru susținerea oferită”, a declarat pentru Est News sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: