Home » Administratie » Producători din toată țara, așteptați la Târgul de Paște de la Bârlad

Producători din toată țara, așteptați la Târgul de Paște de la Bârlad

Bârlădeni, pregătiți-vă să savurați produse tradiționale românești! În perioada 8 – 14 aprilie, Primăria Bârlad, în colaborare cu Consiliul Local, organizează a patra ediție a Târgului de Paște.

Vor fi expuse spre vânzare în Piața „Sfântul Ilie”, dar și pe platoul de lângă hotelul central, produse din brânză, carne și dulciuri specifice Paștelui, de la tochitură și saramură de pește, pastramă de oaie, preparate la ceaun, drob de miel, până la pască, cozonac de casă, dulceață de casă, produse apicole, siropuri și șerbeturi. De asemenea, bârlădenii vor putea gusta și cumpăra vestita plăcintă creață de Maramureș, dar și renumitul cozonac secuiesc.

Vor fi prezenți la târgul de Paști producători din aproape toate colțurile țării – Constanța, Brașov, Prahova, Harghita, Covasna, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea și Călărași. Taxa de închiriere pe care producătorii o vor plăti este aceeași cu cea de la Târgul de Mărțișoare, adică 3 lei pe metrul pătrat. Taxa modică plătită pentru închiriere de către producători ar trebui să ducă la prețuri avantajoase pentru clienții doritori să cumpere produse tradiționale românești pentru masa de Paște. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: