Home » Sport » Final palpitant de sezon regulat în Liga a IV-a de fotbal, unde cinci echipe se luptă pentru ultimele două locuri de play-off

Final palpitant de sezon regulat în Liga a IV-a de fotbal, unde cinci echipe se luptă pentru ultimele două locuri de play-off

Cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat al Ligii a IV-a de fotbal doar două echipe și-au obținut matematic calificarea în play-off: Pajura Husi și Vitis Șuletea. Dintre celelalte echipe FC 2007 Gârceni este principala favorită să obțină biletele pentru faza următoare, lucru care se va întâmpla dacă mai câștigă o partidă.

Pajura Huși și-a consolidat poziția de lider etapa trecută, când a învins Atletic Club Bârlad, scor 3 – 1. Vitis Șuletea a obținut o victorie extrem de importantă în derby-ul etapei, în deplasare la FC 2007 Gârceni, scor 1 – 2. Sporting Bârlad a învins cu 2 – 1 pe Unirea Banca, iar Juventus Fălciu a defilat cu Multim Perieni, scor 8 – 1. FC 2002 Vaslui a stat.

Pajura Huși ocupă primul loc, cu 40 de puncte, urmată de Vitis Șuletea, cu 37 de puncte. FC 2007 Gârceni completează podiumul, cu 33 de puncte. FC 2002 Vaslui și Juventus Fălciu ocupă locurile patru și cinci, ambele cu 27 de puncte. Echipa suporterilor vasluieni are golaveraj superior, însă diferența e de doar două goluri. Locul șase este ocupat de Sporting Bârlad, care are 24 de puncte, iar Atletic Bârlad are 23 de puncte dar și un meci în plus disputat față de celelalte echipe.

Atletic Club Bârlad va întâlni duminică Juventus Fălciu, de la ora 11:00. De la aceeași oră va avea loc și disputa dintre Vitis Șuletea și FC 2002 Vaslui. De la ora 13:30 se vor înfrunta Sporting Bârlad și FC 2007 Gârceni. Va mai avea loc partida Multim Perieni – Unirea Banca. Pajura Huși stă.

Lupta pentru ultimele poziții de play-off se anunță extrem de interesantă, cu formații care oferă fotbal de calitate rămase în cursă.

FC 2007 Gârceni va mai întâlni Multim Perieni și Juventus Fălciu. În meciurile directe cu FC 2002 Vaslui are o victorie, scor 5 – 3 și o înfrângere, scor 2 – 3. Pe Juventus Fălciu a învins-o în tur cu 4 – 2, iar pe Sporting Bârlad a învins-o cu 2 – 1 în prima parte a campionatului. Pe Atletic Bârlad a învins-o în ambele partide, scor 4 – 3 și 2 – 0.

FC 2002 Vaslui mai are de jucat cu Sporting Bârlad și Multim Perieni. Sporting Bârlad a avut câștig de cauză în tur, când a învins cu 2 – 0. Echipa suporterilor vasluieni a învins Juventus Fălciu cu 2 – 0 în retur, dar a pierdut manșa tur cu 1 – 3. Stă mai bine doar cu Atletic Club Bârlad, cu care a remizat în tur, scor 2 -2, după care a învins-o în retur cu 3 – 2.

Juventus Fălciu va mai întâlni Unirea Banca și FC 2007 Gârceni. A pierdut în tur în fața celor de la Atletic Bârlad, scor 1 – 2. A învins Sporting Bârlad în ambele manșe, scor 2 – 1 și 1 – 0.

Sporting Bârlad va mai întâlni FC 2002 Vaslui și Pajura Huși. A învins în retur Atletic Club Bârlad cu 1 – 0, dar a pierdut în tur cu 1 – 4.

Atletic Club Bârlad va mai avea de disputat un singur meci, cu Unirea Banca, în ultima etapă. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: