Home » Administratie » Oameni ai străzii prinși la furat lalele chiar din fața Primăriei Bârlad

Oameni ai străzii prinși la furat lalele chiar din fața Primăriei Bârlad

Doi bârlădeni, oameni ai străzii care au fost cazați pe timpul iernii la adăpostul de noapte, au fost surprinși ieri, ziua în amiaza mare, la furat de lalele. Profitând de vremea frumoasă și de lipsa polițiștilor locali din zonă, cei doi bârlădeni, frate și soră, au început să smulgă cu tot cu bulbi câteva zeci de lalele din fața Casei de Cultură.

După ce au smuls destule, un cetățean a anunțat polițistul local de la primărie care, imediat, a chemat un echipaj al Poliției Locale la fata locului.

„Ieri, în jurul orei 15:00, am identificat cei doi autori ai furtului de flori, doi oameni ai străzii, frate și soră, care, după halena pe care o emanau, erau sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă de 200 de lei, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 22/2002. Dacă o achită în 48 de ore, vor plăti doar 100 de lei”, ne-a declarat un reprezentat al Poliției Locale Bârlad.

Cei doi frați au reușit să distrugă spațiul verde amenajat cu destulă trudă de către cei de la Serviciul Spații Verzi, distrugând 40 de lalele. Cu siguranță, oamenii voiau să facă bani pentru băutură din vânzarea acestor flori plantate pe spațiul public. Polițiștii locali declară că astfel de incidente se întâmplă destul de des, iar cei mai mulți dintre autorii furturilor de flori fac parte din categorii defavorizate. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: