Home » Social » Anchetă a Poliției în cazul unui bătrân din Zăpodeni care a ajuns la spital desfigurat, după ce a fost mușcat de față de un câine

Anchetă a Poliției în cazul unui bătrân din Zăpodeni care a ajuns la spital desfigurat, după ce a fost mușcat de față de un câine

Polițiștii au declanșat o anchetă în cazul unui bătrân de 74 de ani, din Zăpodeni, care a ajuns cu ambulanța la spital desfigurat, după ce a fost atacat și mușcat de față de un câine necunoscut în timp ce se afla în grădina locuinței sale.

Un bătrân de la noi din județ a fost la un pas să fie mâncat de viu de un câine, care l-a atacat și mușcat de față. Aflat singur în grădină, bărbatul de 74 de ani a fost atacat de către animalul care nu i-ar aparține, fiind doborât la pământ și apoi sfâșiat. Alertați de strigătele de ajutor, mai mulți vecini au intervenit și au reușit să-l salveze pe bătrân, ulterior fiind solicitat un echipaj medical, prin numărul de urgență 112.

Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, fiind mușcat de față de un câine. Pacientul a fost preluat conștient și transportat de echipajul SMURD la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marișcu.

Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz, urmând să stabilească cui aparține câinele și dacă face parte din categoria celor periculoși. În funcție de rezultatele cercetărilor, se va face și încadrarea juridică a faptei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: