Home » Justitie » Doi scandalagii notorii reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Doi scandalagii notorii reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Doi tineri, în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, au fost reținuți de polițiștii hușeni pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Huși au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, unul de 25 de ani din județul Teleorman și unul de 26 de ani, din municipiul Huși, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

Polițiștii hușeni au fost sesizați joi prin intermediul apelului de urgență 112 despre doi tineri care fac scandal pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Huși, adresează injurii și amenințări și distrug un contoar de gaz, tulburând ordinea și liniștea publică.

La sosirea echipajelor de poliție și jandarmerie cei doi s-au retras în locuință și au continuat să se manifeste agresiv. Au fost prezentați vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: