Home » Sport » HC Vaslui a ratat calificarea în semifinalele Ligii Zimbrilor, după ce a pierdut și cel de-al doilea meci cu CSM București

HC Vaslui a ratat calificarea în semifinalele Ligii Zimbrilor, după ce a pierdut și cel de-al doilea meci cu CSM București

Handbal Club (HC)Vaslui a pierdut și cea de-a doua confruntare în fața formației CSM București, scor 27 – 30. Rezultatul a adus la calificarea bucureștenilor în Final Four, în timp ce handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte vor intra în lupta pentru stabilirea ocupantelor locurilor 5 – 8.

CSM București nu a avut deloc o misiune ușoară în fața handbaliștilor vasluieni, care au stat aproape de adversari până la fluierul final, la fel ca și în prima partidă. Experiența și valoarea au înclinat în cele din urmă balanța în tabăra ”tigrilor”, care sunt în Final 4 pentru al treilea sezon consecutiv. În semifinale, CSM București va întâlni Potaissa Turda sau Poli Timișoara.

Deși bucureștenii au intrat mai bine în meci și au condus în prima parte chiar la patru lungimi, vasluienii au echilibrat treptat jocul și chiar au condus ostilitățile, la 14 – 13 și 15 – 14. După ce la pauză scorul era egal, 15 -15, CSM București a reușit să refacă diferența de patru goluri, scor 19 – 23. Replica vasluienilor a venit încă o dată, iar aceștia s-au apropiat la un gol, scor 23 – 24. Bucureștenii au reușit apoi să mărească diferența maximă la șase lungimi, iar vasluienii au micșorat proporțiile înfrângerii cu trei reușite consecutive, fară a mai primi gol.

Finalul de meci a adus în prim plan uralele fanilor din Sala Sporturilor Vaslui, care au apreciat îndârjirea cu care HC Vaslui și-a apărat șansele în fața unui adversar redutabil.

Mihai Bujor a fost cel mai bun marcator al HC Vaslui, cu 8 reușite. A fost urmat de Călin Hagiu (7), Gabriel Bujor (5), Andrei Popescu, Didi Hrimiuc (3) și Marian Barac (1).

Principala gură de tun a bucureștenilor a fost Goce Georgievski, care a înscris de 7 ori. Pentru CSM au mai marcat Adrian Rotaru (6), Guilaume Saurina (4), Sasa Marijanac (3), Nicu Negru, Alin Roșu, Javier Humet, Ramon Șomlea, Samvel Aslanyan (2). (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: