Home » Justitie » (VIDEO) Fetiță de doi ani a murit după ce, lăsată nesupravegheată, a căzut într-un bazin cu apă din spatele casei

(VIDEO) Fetiță de doi ani a murit după ce, lăsată nesupravegheată, a căzut într-un bazin cu apă din spatele casei

O fetiță de doi ani și opt luni, din Pungești, a murit, duminică noapte, la Spitalul Județean Vaslui, acolo unde fusese transportată de o ambulanță, după ce copila a căzut într-un bazin cu apă situat în spatele locuinței, într-un moment în care fusese lăsată nesupravegheată de către părinți.

Tragedie într-o familie de tineri din Pungești, după ce singurul lor copil a murit înecat. Fetița a fost găsită de către părinți plutind cu fața în jos într-un bazin cu apă cu înălțimea de un metru și în care se aduna apa din precipitații, rezervor situat în spatele casei. Copila a căzut în respectivul bazin într-un moment în care a fost lăsată nesupravegheată de către părinți. Fără a mai respira, fetița a fost luată de către mama sa și dusă la o vecină, asistentă medicală, pentru a-i face manevrele de resuscitare. De asemenea, s-a solicitat și intervenția unei ambulanțe la numărul de urgență 112.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8j6ooQSCSuc&w=560&h=315] La locația indicată, a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum și o ambulanță SMURD, redirecționată de la un alt caz. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fetița dând semne vitale, dar minore. În consecință, s-a decis transportarea sa la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marișcu.
La câteva ore de la internarea, medicii de la UPU au declarat decesul fetiței. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: