Home » Sport » Internazionale Traian U19 a reușit să învingă iar campioana en-titre CSM Politehnica Iași, deși nu s-a putut baza pe șapte jucători

Internazionale Traian U19 a reușit să învingă iar campioana en-titre CSM Politehnica Iași, deși nu s-a putut baza pe șapte jucători

Internazionale Traian Vaslui a obținut a zecea victorie din 11 partide în etapa trecută a campionatului de futsal U19, deși nu s-a putut baza pe șapte jucători importanți. După ce ne-a obișnuit cu victorii la scor a venit și momentul în care a reușit să obțină toate punctele după o partidă extrem de muncită. În cel de-al treilea meci împotriva campioanei en-titre, cei 70 de spectatori prezenți la meci i-au purtat spre un nou succes în fața CSM Politehnica Iași, scor 8 – 7.

Ieșenii au venit în Sala Sporturilor din Vaslui determinați să câștige pentru a nu sta la mâna ultimului meci, de acasă, cu Sănătatea Darabani, iar partida a fost una extrem de palpitantă, cu răsturnări de scor și faze spectacol.

Vasluienii au deschis scorul încă din primul minut, după reușita lui Vlăduț Mocanu și a făcut 2 – 0 după alte cinci minute, după golul marcat de Panainte. În cinci minute, 11 – 16, ieșenii au reușit să întoarcă scorul, după ce au marcat prin Panainte, Mihuleac și Leonte. Scorul la pauză era 3 – 3, după ce Internazionale Traian a reușit egalarea în minutul 18, prin Robert Roman. Vasluienii au avut primul cuvânt de spus după pauză și au preluat cârma partidei, scor 4 – 3. Mihuleac a egalat pentru ieșeni în minutul 27, dar a fost doar un foc de paie pentru că Internazionale Traian a marcat apoi de trei ori consecutiv, fără a primi gol. Vlăduț Dudău cu două reușit și Codrin Epure au făcut ca vasluienii să conducă cu 7 – 4, cu 10 minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Ieșenii nu s-au dat bătuți și au arătat de ce au câștigat ediția trecută a competiției, reușind și ei o serie de trei goluri consecutive. Ionuț Cristea a câștigat toate punctele pentru echipa vasluiană cu două minute înainte de fluierul final, când apărarea ieșenilor a cedat a opta oară.

Din echipa vasluienilor au făcut parte portarii George Andone (1, căpitan) și Iulian Ștefan Chișcă (89) , alături de jucătorii de câmp Alex Țârțârău (17), Andrei Chipcea (9), Robert Roman (20), Vlăduț Dudău (10), Codrin Epure (13), Vlad Mocanu (18), Ștefan Mihăilă (15), Francisc Cristea (6) și Marius Bârsan (2). Au lipsit din cauza accidentărilor Ovidiu Olaru (4), Alexandru Badit (5), Robert Chirilă (8) și Gabriel Cosovăț (11). Internazionale Traian nu s-a putut baza pe alți trei jucători, Sebastian Grigoraș (aplicație practică – Facultatea de Viticultură), Mitu Popa (Acțiune umanitară cu Asociația Solidar și Sebastian Țârțârău (Studii în Marea Britanie).

Staff : Remus-Adrian Mustatea , Sebastian Florin Bădiț , Andreea Soos, Marius Ovidiu Afrasanei, Simion Tiberiu Chirica, dr. Luminița Ghiur, Bogdan Gheorghiță.
În ultima etapă va întâlni în deplasare la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, pe 23 aprilie. Internazionale Traian și-a asigurat matematic prezența la Final 8 – Campionat, turneu ce se va organiza la finalul lunii mai, încă de acum două etape. S-au calificat și în Cupă, unde au pierdut în semifinale, scor 8 – 11 cu C.S. KSE Targu Secuiesc. (George PROCA)

About Tehno Redactor