Home » Justitie » Bărbat arestat după ce a sechestrat o zi și o noapte în apartamentul său o tânără cu scopul de a o abuza sexual

Bărbat arestat după ce a sechestrat o zi și o noapte în apartamentul său o tânără cu scopul de a o abuza sexual

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru privare de libertate și tentativă de viol după ce, timp de o zi și o noapte, a sechestrat în apartamentul său o tânără de 33 de ani, cu intenția de a o abuza sexual. Femeia a reușit să fugă doar în momentul în care bărbatul a adormit.

Momente de coșmar pentru o tânără de 33 de ani, din comuna Codăești. Femeia a fost sechestrată de un bărbat în momentul în care s-a dus la acesta în vizită la un apartament din municipiul Vaslui. Odată intrată în casă, femeia a fost sechestrată timp de o zi și o noapte de către individul de 55 de ani, care a încercat să o violeze în repetate rânduri, însă fără a reuși.

La o zi după ce a fost împiedicată să plece, victima a profitat de faptul că bărbatul doarme și a reușit să părăsească locuința. Ulterior, femeia a reclamat la Poliție că a fost victima unei tentative de viol, fiind declanșate cercetări de către lucrători ai Biroului de Investigații Criminale Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Iulian Petre.

Reținut inițial de către polițiști, bărbatul de 55 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor