Home » Sport » Inter Traian și FC Zimbru caută sâmbătă victoria la minifotbal și speră să o detroneze pe Victoria Morandi

Inter Traian și FC Zimbru caută sâmbătă victoria la minifotbal și speră să o detroneze pe Victoria Morandi

Victoria Morandi continuă să fie liderul campionatului de minifotbal, datorită golaverajului superior. Primele trei clasate sunt la egalitate de puncte, cu patru etape înainte de terminarea campionatului. Inter Traian și FC Zimbru așteaptă un pas greșit al primei clasate, care are un atac devastator cu 41 de goluri marcate dar și o apărare de excepție, cu doar 13 goluri primite.

Victoria Morandi a învins etapa trecută, cu 3 – 0, pe Redcon1. Meciul dintre Inter Traian și Smaratex Boys a fost cel mai spectaculos, cu nu mai puțin de zece goluri marcate. Ocupanta locului doi a învins cu 7 – 3 și o surclasează pe FC Zimbru datorită atacului mai bun. Ambele au primit câte 18 goluri, dar Inter Traian a marcat 41 de goluri, iar ocupanta locului trei doar 33. FC Zimbru s-a distrat și ea, cu Emma, scor 5 – 0. Duelul locurilor patru și cinci a fost adjudecată de Simba, care a învins cu 2 – 1. S-a distanțat astfel la cinci puncte de urmăritoarea sa.

Primele trei clasate, Victoria Morani, Inter Traian și FC Zimbru au câte 27 de puncte. Pe patru se află Simba, care are 23 de puncte dar și un meci în plus disputat. Spartanii ocupă locul cinci, cu 18 puncte. Urmează Red Star, cu 17 puncte și Redcon 1 cu 13 puncte și cu un meci în plus. Emma are 7 puncte, iar lanterna roșie Smaratex Boys are 0 puncte.

FC Zimbru are misiunea cea mai ușoară sâmbătă, când întâlnește lanterna roșie Smaratex Boys, care a fost învinsă în toate partidele disputate până acum. Liderul Victoria Morandi va da piept cu Simba, ocupanta locului patru, iar Inter Traian va înfrunta formația Spartanii, care e pe cinci. Red Star caută a șasea victorie din acest sezon cu Emma și speră la un rezultat negativ al Spartanilor, pentru a-i depăși în clasament. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: