Home » Social » Un drum blocat, pe alte zece circulația se desfășoară cu dificultate și 33 de localități fără curent electric

Un drum blocat, pe alte zece circulația se desfășoară cu dificultate și 33 de localități fără curent electric

Județul Vaslui se află sub cod portocaliu de ninsori local însemnate cantitativ și vânt puternic. În toate primăriile din județ s-au instituit servicii de permanență, pentru gestionarea problemelor care ar putea apărea în urma căderilor abundente de zăpadă. Un drum este blocat, în zona localității vasluiene Cârlig, iar circulația pe alte zece drumuri județene este îngreunată din cauza căderilor de zăpadă. În 33 de localități ale județului a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Mai multe mașini sunt blocate pe DJ 244D, în zonă aflându-se prefectul județului, Isabel Bogdan, care coordonează acțiunea de deszăpezire.
“A fost deja solicitat un utilaj de la Secția Drumuri Naționale Bârlad, care urmează să ajungă în zona afectată. Utilajele acționează în prezent pe mai multe drumuri județene. În zona Bârlad se lucrează pe DJ 243 Pogana, DJ 243B Ciocani, DJ 244H Urdești, DJ 244B Blăgești – Huși, DJ 244I Mălușteni și DJ 244 Șuletea – Stoișești. În zona Huși sunt probleme pe DJ 244B Dimitrie Cantemir – Hoceni și pe DJ 244C Pădureni – Urlați, iar în zona Vaslui se acționează pe DJ244A Gara Roșiești – Vutcani și DJ 245A Lipovăț – Suceveni”, a declarat Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Institutiei Prefectului Vaslui.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: