Home » Sport » Rugby Club Bârlad, învinsă de Știința Petroșani, are șanse minuscule de a se califica în play-off

Rugby Club Bârlad, învinsă de Știința Petroșani, are șanse minuscule de a se califica în play-off

RC Bârlad a suferit o nouă înfrângere sâmbătă, scor 8 – 17 cu RC Știința Petroșani. Cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat bârlădenii sunt la opt puncte de ocupanta locului patru, ultimul care duce în play-off.

Pe un teren greu, acoperit cu zăpadă, Știința Petroșani și-a impus strategia și cu un eseu de penalizare și o încercare a lui Mirel Popescu, respectiv tentativele de țintă concretizate de Florin Tandea și Andrei Borz a obținut victoria și patru puncte.

Etapa a XI-a din eșalonul secund la rugby, Divizia Națională de Seniori, a fost una în care favoritele s-au impus. Scorul rundei și al campionatului l-a stabilit liderul CS Năvodari, care a marcat 15 eseuri pe terenul celor de la RCM Galați pentru o victorie cu rezultatul de 103-0, în timp ce CSM Bucovina Suceava a trecut de CSU AV Arad. CS Năvodari a obținut a zecea victorie din această ediție de campionat, a noua cu punct bonus ofensiv , parcursul aproape perfect, năvodarenii având o singură înfrângere. Elevii lui Cornel Suciu și Cristian Husea au marcat celor de la RCM Galați 15 eseuri, echipa de la malul Dunării nereușind nici măcar punctele de onoare. Nicu Ignea s-a aflat într-o formă deosebită acesta trecându-și în cont un total de 26 de puncte, două eseuri și opt transformări, pe lista marcatorilor mai regăsindu-se Ionuț Prodan, Marius Prodan, Sebastian Agapie, toți cu câte o dublă, Stefan Strat, Iulian Zapan, Cristian Ogea, Marian Croitoru și Ionut Puisoru, câte un eseu, respectiv Alexandru Trandafir cu șase transformări.

CSM Bucovina Suceava nu a avut niciun fel de emoții în partida disputată pe propriul teren cu CSU AV Arad, trupă lui Constantin Vlad trecându-și în palmares un succes cu rezultatul de 38-0. Victoria sucevenilor a fost cu bonus ofensiv, cele șase eseuri ale învingătorilor avându-i ca autori pe Constantin Varvaroi dublă, Ștefan Stefaroi, Lucian Preutescu, Andrei Custrin și Marcel Cretuleac. CS Mănăștur din lipsă de efectiv nu a putut face deplasarea la Buzău, în aceste condiții rezultatul partidei Stejarul Buzău-CS Mănăștur a fost stabilit la masă verde, 5-0 și punct bonus ofensiv pentru echipa buzoiană. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: